Met dank aan

Sponsors kindersite

Hieronder lees je wie er hebben geholpen om de website mogelijk te maken.

Stichting Vrienden van het Albert Schweitzer ziekenhuis 
Deze stichting vindt het erg belangrijk dat kinderen het zo fijn mogelijk hebben in het ziekenhuis. Ziek zijn is natuurlijk heel vervelend, maar de Stichting Vrienden probeert alles te doen om je verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken.
Zo heeft de stichting al gezorgd voor troostberen voor kinderen die op de Spoedeisende Hulp terecht komen. Ook zorgt de stichting voor speelgoed en speeltoestellen op de kinderafdelingen. Zo kunnen alle kinderen fijn spelen! De stichting vrienden heeft geld gegeven zodat het ziekenhuis een speciale website voor kinderen kon laten maken.  

Openbare Basisschool Dubbeldam 
De kinderen uit groep 8 van deze basisschool hebben deze kindersite getest. Toen de site bijna klaar was hebben de kinderen 'm uitgeprobeerd. Zij vertelden de makers van de site wat ze er goed aan vonden en wat ze niet goed vonden. Ook hadden zij een heleboel tips een de site nog beter, gezelliger en duidelijker te maken.  

Meneer Broccoli & mevrouw Aubergine
MCD Supermarkt
Meneer broccoli en mevrouw aubergine zijn door MCD aan ons gegeven. MCD is een supermarkt. Zij hadden heel veel dozen met poppen over en hebben deze onder andere aan onze kinderafdeling gegeven.
TCC is het bedrijf dat deze groentenpoppen heeft ontworpen en gemaakt. Allebei deze bedrijven vinden het goed dat wij de poppen op onze site gebruiken. Meneer broccoli en mevrouw aubergine kun je ook in het echt bewonderen op de polikliniek Kindergeneeskunde Dordwijk. Ze staan in een vitrinekast.
Bezoek meneer Broccoli & mevrouw Aubergine ook eens op Facebook!