Slapen in 't ziekenhuis

Dagindeling kinderafdeling

08:00 uur ontbijten; wanneer het mogelijk is, kom je gezellig in de speelkamer ontbijten. Als dat niet kan, eet je op je kamer. Wanneer één van je ouders/verzorgers is blijven slapen, krijgen zij ook een ontbijt.

Na het ontbijt wassen en aankleden.

09:30 uur De speelkamer gaat open en wanneer je daar naartoe mag komen, mag je gezellig komen spelen. Als je te ziek bent om in de speelkamer te spelen, kun je ook iets leuks op je kamer krijgen; denk hierbij aan gamen, knutselen, spelletje doen, puzzelen of samen een boekje lezen.
 
12:00 uur Lunchen; wanneer het mogelijk is, kom je gezellig in de speelkamer lunchen. Wanneer dat niet kan, eet je op je kamer.

Wij eten tussen de middag warm en 'savonds een boterham. Je mag kiezen uit verschillende soorten maaltijden en we eten elke week wel een keertje frietjes!
 
12:30 uur Het is rustuur. De speelkamer gaat dicht, je gaat rusten op je kamer, er mag nu geen bezoek komen.

14:00 uur
Het rustuur is voorbij. De speelkamer is weer geopend.

16:00 uur
De speelkamer gaat dicht. Je kunt wel iets meenemen naar je kamer om mee te spelen.

17:00 uur Avondeten. Je eet in je eigen kamer omdat de speelkamer dan al dicht is. We eten ’s avonds altijd een broodmaaltijd. Er komt een kar langs met verschillende soorten brood en beleg, waaruit je kunt kiezen.
 
19:30 uur Het bezoekuur is voorbij, al het bezoek gaat nu naar huis. Eén van je ouders/verzorgers mag bij jou blijven slapen op een speciaal bed dat naast je bed wordt gezet. Alle kinderen gaan slapen op de tijden die ze thuis ook gewend zijn maar om 22:30 uur moet de televisie uit zijn.